Sauvon snookerhuone

Tervetuloa pelaamaan snookeria Sauvon siisteimpään ja ainoaan snookermestaan, Sauvon snookerhuoneelle osoitteeseen Viljontie 1, 21570 Sauvo!

Snooker lajina

Snooker on monille tuttu laji televisiosta, mutta harvempi on itse päässyt kokeilemaan lajia. Nyt siihen on loistava mahdollisuus ja mikä parasta, täysin omassa rauhassa ilman pelkoa toisten katseista ja arvostelusta. Kuka tietää vaikka innostuisit lajista saaden siitä uuden harrastuksen! Snooker on vaativa, koukuttava ja kiehtova laji, joka vaatii niin psyykkistä lujuutta kuin fyysisiä ominaisuuksia, kuten hyvää silmän ja käden koordinaatiota.

Sauvon Snookerhuone

Snookerhuone sijaitsee Osuuspankin vanhoissa neuvottelutiloissa osoitteessa Viljontie 1, 21570 Sauvo. Kulku huoneelle Keskitalontieltä sivuovesta. Muistakaa pysäköidä autot siten, etteivät ne tuki autotietä! Huoneessa on 12 jalkainen Riley-merkkinen klubipöytä. Kaikki tarvikkeet pelaamiseen löytyvät huoneesta. Huoneessa on jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, videotykki, televisio, radio ja WIFI-yhteys. Tiloissa on tallentava kameravalvonta!

Jos haluat vuokrata tilaa juhla/kokous käyttöön, ota yhteyttä numeroon 0449921632. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Tilan säännöt

Käyttäydythän huoneella nätisti ja vastuullisesti. Pöydän tai pelivälineiden tuhoaja on korvausvelvollinen. Ei juomia tai ruokia pöydän läheisyydessä! Varaajan on oltava täysi-ikäinen ja on vastuussa, että huoneen sääntöjä noudatetaan. Alaikäisen pelaajan huoltajan tulee tehdä varaus. Jos kaipaat opastusta lajiin, otathan yhteyttä minuun niin sovitaan perehdyttämisestä.

Pelin lopetettua laita pallot salkkuun, palauta liidut 2kpl hyllyyn ja kepit telineeseen. Laita suojapressu pöydän päälle, paitsi jos vuorosi jälkeen on tulossa heti uusia käyttäjiä. Ennen varatun ajan päättymistä tulee olla poistuttu huoneesta. Jos huomaat edelliseltä käyttäjältä jääneen huone tai pöytä epäasialliseen kuntoon, ilmoitathan siitä välittömästi.

Huoneen varaaja on vastuussa sääntöjen ehdottomasta noudattamisesta sekä mahdollisista vahingoista aiheutuneista korvauksista!