Biografia

Vähän lisää minusta

Olen graafisen suunnittelun ammattilainen, joka suhtautuu elämään suurella sydämellä ja uteliaasti tutkiskellen. Urani aikana olen työskennellyt useissa erikokoisissa projekteissa mm. verkkosivujen, visuaalisten identiteettien, brändityön ja perinteisen mainonnan parissa.

Lähellä sydäntäni ovat erityisesti tarinat ja tarinankerronta, keskustelut ja kohtaamiset sekä erilaiset mielenkiintoiset haasteet, jotka kaipaavat ratkaisijaa.

Olen parhaimmillani, kun saan vapauden ja luottamuksen. En pelkää ottaa vastuuta ja välitän työstäni suuresti. Pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja olen valmis poistumaan mukavuusalueeltani tarpeen vaatiessa. Mielestäni yksityiskohdat ovat hyvän suunnittelun suola, jonka avulla tekeminen voidaan nostaa seuraavalle tasolle.

Identiolla työskentelen osana markkinointitiimiä vahvistamassa ja kasvattamassa yrityksen brändiä. Asiakasprojekteissa vastuualueinani ovat mm. käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu, verkkosivutoteutukset sekä graafinen suunnittelu.

Vapaa-ajalla harrastan teatteria sekä video- ja valokuvausta, joista mukaan tarttuneita oppeja pyrin parhaani mukaan hyödyntämään myös työssäni.

Olen aina avoin uusille ajatuksille ja kohtaamisille, joten pistä rohkeasti viestiä tulemaan jos jotain tulee mieleen!